DAIO HUS AS

Våre tjenester

Velg tjeneste for å lese mer

Rengjøring av kontorer

God og grundig rengjøring har aldri vært viktigere enn nå. Ikke bare bidrar profesjonell rengjøring av kontoret til bedre innemiljø, trivsel og økt produktivitet, men det sparer også både tid og penger. Våre profesjonelle renholdere bruker kun miljøvennlige og sertifiserte vaskemidler og kjemikalier, som samtidig sikrer effektiv desinfisering av alle overflater og dermed hindrer spredning av bakterier, virus og sykdom.

Profesjonell tepperens

Vi utfører profesjonell tepperens av alle typer tepper, med rask levering og gratis befaring for å gi deg en fast pris på tepperens. Vi tilbyr også rens av vegg til vegg-tepper på kontorer og andre bygg, samt hos private. Vi tar på oss alle typer oppdrag for en profesjonell og komplett rens av dine tepper, slik at du blir kvitt smuss, flekker, midd, pels og matrester.

Flyttevask

Når alt er klart og møblene er sendt, gjenstår et omfattende arbeid for å gjøre boligen klar til overtakelse. La heller noen andre ta seg av flyttevasken. Hos oss får du en fast pris å forholde deg til, og våre dyktige og profesjonelle renholdere sørger for at boligen blir skinnende ren og klar for overtakelse. Alle våre renholdstjenester utføres ved hjelp av bærekraftige produkter og tjenester, slik at både du og vi tar vårt miljøansvar på alvor.

Butikkrenhold

Ren skinnende ren butikk er mer innbydende for kundene dine, men krever samtidig ekstra oppmerksomhet på at renholdet utføres uten å forstyrre den vanlige butikkdriften. I tillegg må man ta hensyn til de unike produktene og tjenestene som butikken tilbyr. Våre profesjonelle renholdere har lang erfaring med butikkrenhold, enten det dreier seg om store flater som i et supermarked, eller små butikklokaler og lager. Vi sørger for at dine kunder får en god handleopplevelse, og at dine ansatte jobber i trygge og rene omgivelser.

Innvendig vinduspuss

Enten det er en bolig, næringseiendom eller et butikklokale, er skinnende rene vinduer viktig for å slippe inn nok lys og for å skape trivsel. Vi tilbyr innvendig vinduspuss for både privat og bedriftskunder. Bare fortell oss hvor mange vinduer du har og hvor store de er, så får du alltid fast pris og rene vinduer til avtalt tid. Vi stiller selvsagt med alt nødvendig utstyr og alle kjemikalier, slik at du bare trenger å bestille. Resten ordner vi!

Rengjøring gjennom byggeperioden

Rutinemessig og grundig rengjøring gjennom byggeperioden, sikrer at alle overflater er rene og sikre før de bygges inne. Vi benytter spesialisert utstyr og har lang erfaring for å sikre at støv og smuss fra byggeprosessen fjernes effektivt gjennom hele byggeperioden. Før ferdigstilling kan vi også utføre det avsluttende byggrenholdet, slik at alle rester etter konstruksjonen fjernes før bygget settes i drift.

Daglig rengjøring

Daglig rengjøring både hjemme og på jobb, er avgjørende for at folk skal trives der de er. Det bidrar til godt inneklima og rene omgivelser er viktige for å ivareta et godt miljø. Stua i hjemmet men også kontorer og arbeidsområder blir raskt skittent. Vi har lang erfaring med daglig renhold av alle typer bygg, og tilpasser våre renholdstjenester etter dine behov. Daglig renhold innebærer ting som støvsuging, gulvvask, rengjøring av toaletter, møterom og kontorplasser.

Hovedrengjøring

En hovedrengjøring fra oss innebærer en komplett og grundig rengjøring av alle overflater som ikke blir vasket til daglig. Dette bidrar til et bedre inneklima, enten det dreier seg om rengjøring av vegger og tak i bolig, næringsbygg eller på kontoret. Våre profesjonelle renholdere har lang og bred erfaring med denne typen arbeid, og sørger for at alle flater og områder som normalt ikke vaskes, blir skinnende rene.

Fasaderenhold

Grundig fasaderenhold er en avgjørende del av vedlikehold på bygg og boliger. Sopp, alger og mugg som legger seg på veggoverflatene kan skade både treverk og maling, og i verste fall føre til råte og store utfordringer over tid. Vi tilbyr komplett renhold av fasade, med spesialutstyr og kjemikalier som skånsomt vasker veggen uten at fuktighet trenger gjennom kledningen og skaper problemer senere.

 
nb_NONorwegian