DAI HUS AS

RENOVERING

Renovering hos de små og store…

Boligrenovering fra A til Å

Som spesialister på oppussing og renovering av bolig, løfter vi ditt prosjekt fra drøm til virkelighet. Våre erfarne og dyktige fagfolk kan ta seg av boligrenovering, oppussing av bad, kjøkken og alle andre byggetjenester, både for private, bedrifter og næringsbygg. Takket være vårt brede tilbud innen renovering og oppussing, inkluderer våre prosjekter alt fra totalrenovering av boliger, leiligheter og næringsbygg, til løft og styling av interiør. Vi jobber tett med våre snekkere, malere, håndverkere, rørleggere og andre partnere, for å sikre at ditt prosjekt blir tatt fra A – Å, helt uten bekymringer og slitsom koordinering fra din side. Med erfarne og dyktige prosjektledere kan vi organisere, planlegge og gjennomføre oppussingen for deg – alltid med et årvåkent øye på at kvalitet og de små detaljene ikke blir oversett. For deg som kunde betyr dette en enklere prosess og et best mulig sluttresultat. Fordi vi vet hvor viktig forutsigbarhet er for deg, tilbyr vi selvsagt fastpris på renoveringen, enten det er en totalrenovering eller bare oppfriskning av overflater du ønsker deg. Ta kontakt med oss i dag, så kommer vi på en 100% uforpliktende befaring. Når du er fornøyd med tilbudet fra oss, er vi klare til å sette i gang.

Malerarbeid

Mange velger å ta sjansen på å gjøre malejobben selv. Problemet med dette, er at kvaliteten på både produkter og erfaringen som skal til for et plettfritt resultat, ofte uteblir. Hvis malerjobben som skal utføres er viktig, lønner det seg ofte å leie inn profesjonelle fagfolk til jobben. Vårt team av dyktige malere har årelang erfaring, og garanterer gode og grundige resultater fra A – Å, og alt utført til riktig tid og pris. Enten leiligheten eller huset trenger et nytt strøk maling, eller hele borettslaget skal få et oppfriskende løft utendørs og i fellesområder, kan vi stille opp med komplette malertjenester som dekker alle behov. For oss er kvalitet en æressak, og du kan alltid være sikker på at resultatet blir både vakkert, holdbart og gjennomført ved hjelp av bærekraftige produkter i høy kvalitet. Hos oss får du alltid den beste prisen, samtidig som vi også fokuserer på kvalitet i alle ledd. Det inkluderer også våre egne tjenester. Å leie inn oss for å male skal alltid være smidig, enkelt og oversiktlig for deg som kunde. Derfor har vi alltid klare og tydelige priser, tidsrammer – og vi rydder selvsagt alltid opp etter oss når vi er ferdig!

Rehabilitering av bygg

Korrekt utført og effektivt vedlikehold kan forlenge levetiden på et bygg betraktelig. Men med jevne mellomrom kreves det mer omfattende arbeid, fordi bygningsmassen forfaller og ting blir utslitt med årenes løp. Som spesialister på rehabilitering av bygg kan vi ta oss av hele prosjektet, fra utskiftning av vinduer til bytte av kledning, tak eller gulv. Kanskje du trenger en grundig oppgradering av flater og løsninger inne, eller totalrenovering av baderom, fellesområder eller balkonger? Uansett hva dine behov er, kan vi gjennomføre rehabiliteringen til rett pris og tid. Vi har bred erfaring innen rehabilitering og jobber med flere fornøyde kunder, sameier og boligeiere som kan skrive under på det.

Snekkerarbeid

Enten du har behov for å flytte en vegg, sette inn en dør eller bygge ny terrasse, har våre snekkere lang erfaring og bred kompetanse på alle typer snekkerprosjekter. Du kan alltid være trygg på at vi velger materialer av høy kvalitet, med fokus på bærekraft og holdbarhet i alt vi gjør. Som tømrermester kan vi dessuten tilby skreddersydde og komplette løsninger, enten du skal bygge ny garderobe eller bare sette opp et kjøkken. Alle våre løsninger er basert på lange og kvalitetsfokusere håndverkstradisjoner. Vi utfører alle typer snekkeroppdrag, fra oppsett av vegger, montering av vinduer, legging av gulv eller avretting av bjelkelag. Vi kan selvsagt også bytte kledning både innendørs og utendørs, bygge drømmeterrassen eller montere nytt kjøkken for deg, enten ut av boksen eller med skreddersydde løsninger. Vi jobber dessuten med faste samarbeidspartnere, og kan derfor koordinere mellom alt fra elektriker og rørlegger, til snekker og våtromsspesialister. Dermed trenger du aldri å forholde deg til mer enn et firma, gjennom hele prosessen. Det tar mange år med nitidig arbeid og lidenskap for å bygge opp et dyktig team som kan levere det ypperste av kvalitet innen alt av snekkerarbeid. Den jobben har vi allerede gjort, slik at du alltid kan føle deg trygg og stressfri når noe må gjøres.

Tilbygg

Et tilbygg er den perfekte måten å forstørre boligen, enten du vil ha et påbygg som monteres rett på eksisterende bygningsmasse, eller utvide eksisterende grunnflater på din bolig. Vi kan også tilby underbygg, for eksempel om du ønsker deg en utvidet kjellerstue eller et nytt vaskerom nede. Hos oss har vi samlet alle de dyktige fagfolkene som skal til for å gjennomføre tilbygg og påbygg. Derfor kan vi også ta oss av tømring, flislegging, maling, rørlegger og elektriker, slik at hele prosessen blir så smidig som mulig for deg som kunde. Du trenger aldri å forholde deg til mer enn et firma når du skal sette opp tilbygg og påbygg, enten det er til næringsbygg eller en enebolig. Vårt dyktige lag av erfarne tømrere og prosjektledere har lang og bred erfaring innen renovering, konstruksjon og tilbygg. Som din byggpartner er det vår jobb å gjennomføre drømmen din. Derfor bruker vi utelukkende sertifiserte materialer i høy kvalitet. Vår lidenskap er godt håndverk, og vi stiller like strenge krav til alle våre partnere, som av oss selv. Derfor er du sikret en god gjennomføring av fagfolk som virkelig brenner for det gode håndverket og de lange tradisjonene som har gjort oss til spesialister på området.

Fornøyd-garanti

Det er visse ting man aldri skal gjøre selv. Rør og strøm er to slike fagområder, som krever årelang erfaring og dedikerte fagfolk. Derfor samarbeider vi alltid med faste partnere innen rørlegger- og elektrikerbransjen. For deg betyr det forutsigbarhet, trygghet og vissheten om at jobben blir gjort riktig. For oss betyr det at vi kjenner alle våre samarbeidspartnere godt, slik at vi kan hjelpe deg til å realisere alle prosjekter, enten det er snakk om våtrom, baderomsrenovering eller nytt elektrisk anlegg til boligen din.