Våre tjenester

Velg tjeneste for å lese mer

Boligrenovering fra A til Å

Vi som eksperter i Oslo og område tar vi din boligrenovering og oppussing fra drømmen din til virkelighet.

Våre erfarne fagfolk håndterer alt fra totalrenovering til oppussing av bad og kjøkken for privatpersoner, bedrifter og næringsbygg. Med fastpris, profesjonell koordinering, og enkle prosesser, gir vi deg et best mulig sluttresultat.

Kontakt oss for en uforpliktende befaring i dag!

Malerarbeid​

La profesjonelle malere ta seg av jobben for deg! Vårt erfarne team sikrer vakre og holdbare resultater, fra enkeltrom til borettslag. Vi gir deg beste pris, bruker kvalitetsprodukter og sørger for en enkel og ryddig opplevelse.

Kontakt oss for malertjenester du kan stole på!

Rehabilitering av bygg

Riktig vedlikehold forlenger byggets levetid, men av og til kreves mer omfattende innsats. Som rehabiliteringsspesialister tar vi hånd om alt, fra vindusutskiftning til tak og gulv. Enten det er oppgradering av innvendige flater eller totalrenovering av baderom, fellesområder eller balkonger, sikrer vi kvalitet til riktig pris og tid. Med bred erfaring og tilfredse kunder, er vi eksperter på vellykket rehabilitering.

Snekkerarbeid

Våre erfarne snekkere tar seg av alt fra veggflytting til terrassebygging. Vi bruker materialer av høy kvalitet med fokus på bærekraft. Som tømrermestere tilbyr vi skreddersydde løsninger, fra garderober til kjøkken. Med årelang erfaring og faste samarbeidspartnere koordinerer vi alt fra elektrikere til rørleggere, slik at du kan ha én leverandør gjennom hele prosessen. Stressfri og trygg, enten det er å realisere drømmeterrassen eller montere et nytt kjøkken.

Kontakt oss for en uforpliktende befaring i dag!

 

Tilbygg

Tilbygg er en ideell måte å utvide boligen på, enten det er et påbygg montert på eksisterende bygningsmasse eller en utvidelse av grunnflatene. Våre erfarne fagfolk håndterer alt fra tømring til elektriker- og rørleggerarbeid, og gjør prosessen sømløs. Med dedikerte tømrere og prosjektledere er vi eksperter på tilbygg og påbygg, bruker sertifiserte materialer av høy kvalitet. Velg oss som din byggpartner for å realisere drømmene dine med dedikerte fagfolk og solid håndverkstradisjon.

Kontakt oss for en uforpliktende befaring i dag!

 

Fornøyd-garanti

Det er visse ting man aldri skal gjøre selv. Rør og strøm er to slike fagområder, som krever årelang erfaring og dedikerte fagfolk. Derfor samarbeider vi alltid med faste partnere innen rørlegger- og elektrikerbransjen. For deg betyr det forutsigbarhet, trygghet og vissheten om at jobben blir gjort riktig. For oss betyr det at vi kjenner alle våre samarbeidspartnere godt, slik at vi kan hjelpe deg til å realisere alle prosjekter, enten det er snakk om våtrom, baderomsrenovering eller nytt elektrisk anlegg til boligen din.

Daio Hus AS ble etablert i 2022 etter sammenslåing av to familiebedrifter som har eksistert i Store Oslo området i 15 år. Bedriften tilbyr alt av Renovering av boliger og Renhold tjenester, både til bedrifter og private i Stor Oslo og Østfold.

La oss gjøre livet ditt enklere – Ta kontakt i dag, så gjør vi det arbeidet for deg!

2024 © | Daio Hus AS | Org nr. 930 695 874 | Personvern | Cookie-erklæring | Utviklet av WebViking.no

nb_NONorwegian